Ние включихме тези продукти, избрани от Кайл Ричардс, защото смятаме, че ще

...
Ние включихме тези продукти, избрани от Кайл Ричардс, защото смятаме, че ще
Коментари Харесай

Кайл Ричардс споделя изненадващо смущаващ момент от истинските домакини от Бевърли Хилс

Ние включихме тези артикули, определени от Кайл Ричардс, тъй като считаме, че ще харесате нейния избор на тези цени. Кайл е заплатен представител на програмата Amazon Influencer. Е! има партньорски взаимоотношения, тъй че може да получим комисионна, в случай че закупите нещо посредством нашите връзки. Артикулите се продават от търговеца, а не от E!. Цените са точни все още на издание.

показа толкоз доста с почитателите на The Real Housewives of Beverly Hills, само че има едно нещо, което беше изключително мъчно за OG и евентуално в никакъв случай няма да познаете какво е беше. Изненадващо, не разгорещените разногласия или трагичните борби я карат да се усеща неуверена.

Вместо това Кайл разкри: „ Едно от най-смущаващите неща за мен през всичките тези години, в които участвах в „ Съпругите “, е, че не Не ми харесва, когато гледат вътре в хладилника ми или шкафовете ми ", базирайки се на неприязънта си към „ инспекцията " и „ рецензията “, която идва с камерите, ровящи във вътрешното светилище на дома й.

„...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР